Baronens Dagligstue Lukkede 2014
 
Baronens Dagligstue – Onsdag d. 8 Marts 2006 (EL) – Karakter 3,2
http://www.baronens.dk - Frederikssundsvej 123 - 2700 Brønshøj - Telefon: (+45) 38 28 76 26 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SF Klubben's allerførste møde fandt sted med Dronningen og prins gemalen med til bords på restaurant Baronens Dagligstue. Der er masser af royale portrætter på væggene. Stedet er også ganske stemningsfyldt.

Det stegte flæsk manglede lidt i kvalitet og kartolferne talte desværre også lidt ned, mens sovsen gav et plus op. Alt i alt blev helhedsindtrykket dog kun til 2 grise.

Baronens Dagligstue blev genbesøgt næsten 4 år efter klubbens første møde fandt sted på Baronens dagligstue.

Besøget var et ekstraordinært besøg for at yde Baronen retfærdighed i forhold til vurderingen af restauranten for 4 år siden, hvor vurderingen ikke som nu var baseret på det anonyme online afstemningssystem. Resultatat ændrede da også vurderingen fra 2,0 til 3,2, hvilket absolut må siges at være i orden.

 

Nr Stegt Flæsk Kartofler Persille Sovs Betjening Atmosfære Konklussion
1 Der var desværre nogle smuttere af og til, så trak ned på flæskets kvalitet. Derfor middel karakter Standard kartofler Sovsen var med frisk persille ovenpå og havde en god konsistens, så pil op. Der var god, hurtig og høflig betjening af hele 2,5 tjenere. Atmosfæren er god og hyggelig i baronen og vores royale medlem følte sig meget hjemme ikke mindst da han fik øje på mormor :O) Det var en hyggelig aften hvor alle nu 6 medlemmer var samlet og var en super god hyggelig 4 års fødselsdag.
2 Flæsket var sprødt og ovn stegt, sværen sprød og knasende. Kartoflerne var maskin pillede, havde en god smag. Sovsen var varm og med massere af frisk hakket persille, dog mangleden den en anelse salt. God,hurtig og opmærksom betjening. Hyggelige og rar atmosfære. Helt igennem en hyggelig aften. Maden var god og humøret højt.
3 Det første flæsk var godt og sprødt med en god smag, men desværre var kvaliteten af det efterfølgende svingende Kartoflerne var på det jævne, nok maskinudbenede God konsistens og med rigtig persille Pæn, hurtig og høflig betjening Hvis man er meget royal, må stedet være en stor oplevelse. For andre kan interiøret virke lidt "bad tast", men stemningen er god En god oplevelse med en god og ærlig gang stegt flæsk, dog til tider af svingende kvalitet.