Restaurant Parnas

 

http://www.parnas.eu - Lille Kongensgade 16 - 1074 København K - TLF: 3311 4910 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SF Klubben afholdt 19. januar 2009 sit 11. møde i lidt mørke og skumle omgivelser på restaurant Parnas. Karakteren fra de 4 efterhånden meget erfarne smagsdommere endte med at Parnas er blevet tildelt 3 grisebasser.

SF Klubben anvender som bekendt en skala med grisebasser i 5 kategorier: Flæske, kartoffel og persillesovs kvalitet, samt betjening og atmosfære.

Flæskets kvalitet blev vurderet til lidt under middel og var af meget svingende kvalitet. Kartoflerne blev vurderet til at ligge mellem jævn og middel. Et af medlemmerne betvivlede endda kartoflernes herkomst, idet medlemmet vurdere de kunne være glaskartofler. Persillesovsen blev vurderet til over middel og der var plus for konsistens og frisk persille i sovsen.

Betjeningen opnåede medlemmernes højeste karakterer denne aften med næsten lutter 4 taller. Betjeningen var måske ikke specielt professionelt, men meget engageret. Klientellet kunne der heller ikke klages over idet vi var noget nær de eneste i restauranten.

Atmosfæren derimod trak voldsomt ned med karakterer ikke over 2 og det må nok betegnes som et sted hvor man ikke tager sine børn med.

Kender du et godt SF spisested så skriv hjertens gerne til os. Vi elsker at sætte tænderne i et godt stykke flæsk.