Restaurant Willumsen Lukkede i 2013 (Åbnede i 2000)
 
Store Regnegade 26 - 1110 København K
 

SF Klubben på Restaurant Willumsen

Onsdag d. 7. feb 2007 besøgte SF Klubben Restaurant Willumsen i Store Regnegade.

Restaurant Willumsen er en dansk frokost-/middagsrestaurant beliggende i St. Regnegade 26, tæt ved Strøget og Kgs. Nytorv. Restauranten er hyggelig og smagfuldt indrettet med Bösendorfer flygel og god kunst på væggene.

Maden, atmosfæren, betjeningen og  musikken var til rent ug.

Det stegte flæsk var stegt på Spyd og fedtet har derfor kunne dryppe af og skabe en suveræn sprødhed. De 3 SF'ere fik også en pragtfuld dessert i form af en skøn gammeldavs Æbletærte lavet med grand Manier.

Denne aften spille Sofisicated 5 og leverede varen på fornemmeste vis med musik repetoire spændende over både jazz, blues og lidt rock. Willumsen vandt virkelig SF Klubbens hjerter og har derfor æren af at være reference og guldvinder i al fald indtil videre.

Samlet vurdering 4,7 (1-5)

Der er stegt flæsk hos Willumsen hver onsdag kl. 18.00 (Red. steget til 148.- kr. i 2008). Husk at bestille bord. Hver torsdag er der dagens ret til samme pris som indeholder varierende danske retter. Der er også musik hver onsdag og torsdag.

Se mere på http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/restaurant-willumsen

Red. 2009 Indtil nu godt og vel 2 år senere er Willumsen endnu ikke overgået på rangelisten efter nu mere 15 besøg på forskellige SF spisesteder i byen.

Så kender du et godt SF spisested så skriv gerne til os. Vi elsker at sætte tænderne i et godt stykke flæsk. Laughing