SF Klubben blev grundlagt 8. marts 2006 af 3 it-konsulenter som havde lært hinanden at kende under konsulent arbejde for DSB S-tog a/s i Sølvgade.
De 3 konsulent havde alle en passion for Stegt Flæsk (SF) og en aften gik de ud sammen og spiste stegt flæsk.
Det blev til en meget hyggelig aften og de aftalte fremover at mødes ca. hver 3. måned og prøve nye SF spisesteder, bestemt af medlemmerne på skift og dermed var SF klubben stiftet.
Det er dog ikke et ufravigeligt krav at medlemmerne skal spise SF ved møderne, dog har ingen indtil dato turde fravige fra dagens forventede menu.
I 2008 optog SF klubben endnu et medlem i SF Klubben efter at vedkommende havde klaret optagelses kriterierne.
Optagelseskriteriet er at man er passioneret SF spiser og med en eller anden form for tilknytning til S-tog og IT-branchen).
I 2009 kom yderligere 2 medlemmer med i klubben og endelig blev SF-klubben udvidet endnu engang i 2015 med 2 medlemmer mere, således at klubben i dag har 8 medlemmer i alt.
De 8 medlemmer har også fået en tradition med at spise julefrokost sammen og som regel er der her også gamle kollegaer og gæster med.
Flæsket bliver vurderet udfra nedenstående kriterier og alle deltagende medlemmer stemmer i dag elektronisk og anonymt.
Kender du et sted med Stegt Flæsk vi ikke har besøgt eller har din restaurant/cafe Stegt Flæsk på menuen, er du velkommen til at kontakte os.
Skriv til sf[at]vinto.dk
Vurderingskriterier:
1. Flæskets kvalitet (Sprødhed, ikke fedt, ikke gummisvær)
2. Kartoflerne (ikke glas/industri fremstillede kartofler.
3. Persillesovsen (Konsistens, frisk persille)
4. Betjeningen (Hurtighed, indlevelse, ekstra service)
5. Atmosfæren (Stedets atmosfære, hyggeligt, varmt, koldt)
Betjeningen og Atmosfæren vægtes med 20 %.